Als je woonwagens kunt ontwerpen en bouwen dan is het niet moeilijk om een fraai en praktisch tiny house te realiseren. Dat hebben we dus gedaan. De tekeningen zijn klaar en over een paar maanden moet het eerste exemplaar er staan, waarschijnlijk wordt Apeldoorn de voorlopige standplaats. Op het platte mansarde dak is plaats voor zonnepanelen en ook wordt gekeken of er op het dak regenwater (voor douche en wc) opgevangen kan worden.

Omdat we voorlopig geen grote serie kunnen bouwen zijn individuele wensen bespreekbaar. Eén of zelfs twee meter langer is ook geen probleem zo lang het maar te vervoeren is. Onder het dak boven de keuken bevindt zich een mezzanine, desgewenst maken we een tweede boven de zithoek.

Het Tiny house wordt gebouwd op een stalen onderframe en desgewenst kan dat ook een dubbelasser chassis worden zodat het huis achter uw (grote) auto verplaatst kan worden. Andere opties zijn klassieke luiken, houtsnijwerk en deftige lambrisering. We zijn nog aan het rekenen maar verwachten een zeer competitieve prijs.

Omdat we ambachtelijk werken zijn er altijd variaties mogelijk.

Prijs: 37.000 € ex BTW, ex transport.
Bel voor meer informatie +33 475 668 034 of mail ons. Of kijk op onze Facebook voor nieuws: Les Roulottes du Travers

 

Datchas

De eerste datcha staat al weer een jaar of 14 bij ons op het erf in Ajoux in de Franse Ardeche. Zij kan op afspraak bezichtigd worden. Ook is dit charmante huis gewoon te huur in de zomer. Zie Vakantie in de Ardèche.

De kleine datcha heeft 2 slaapkamers, een badkamer er tussenin, een grote woonkamer met keuken en een groot balkon dat in de zomer deel kan uitmaken van de woonkamer.

Alle datcha’s worden dubbelwandig en zijn geisoleerd en alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Trap, balkonvloer, pilaren, deuren, raamkozijnen en luiken zijn gemaakt van eikenhout, de rest is van goede kwaliteit vuren en grenen. Het opbouwen van dit bouwpakket kostte 3 personen anderhalve week. Volgende datcha’s zullen zelfs sneller gebouwd kunnen worden.

De datcha op de fotos is nu te koop en kost 45.000 euros zonder btw. Voor een helemaal nieuwe moet u rekenen op 65.000 euros zonder btw.

De Datcha de Luxe komt vers van de tekentafel en is 12.50 m breed en 8.40 m diep. Woonkamer en keuken meten samen bijna 19 m² en zijn voorzien van klassieke lambrizering vanaf de vloer tot het plafond. De luxe badkamer is 7 m² en de slaapkamers zijn gemiddeld 10 m². Omdat we modulair ontwerpen kan uw datcha gemakkelijk groter of kleiner gemaakt worden.

[/cmsms_column][/cmsms_row]

Contact

Kees Hoekstra

Quartier Sarrasset
07000 Ajoux, Ardèche
France
Tel. +33 475 66 8 034

keeshoekstra-ardeche@wanadoo.fr

Route »